INSIDESERRES........ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντάμα με τον Ομπάμα

Ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφτεί στις 8 Αυγούστου τις ΗΠΑ, για να συναντηθεί με τον Μπαράκ Ομπάμα. Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν είχε χρόνο να συναντήσει τον Αντώνη Σαμαρά τον περασμένο μήνα, αλλά ο Σαμαράς έβαλε μέσο τον Γιάννη Αντετοκούμπο, ο οποίος έπεισε τον Ομπάμα να κάνει το ψυχικό.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Μπαράκ Ομπάμα έχει εντυπωσιαστεί από το success story του Αντώνη Σαμαρά και θέλει να τον παρακαλέσει να του πει το μυστικό της επιτυχίας του, ώστε να το εφαρμόσει κι αυτός στις ΗΠΑ.


Φυσικά, η επίσκεψη Σαμαρά θα τονώσει ακόμα περισσότερο τις παραδοσιακές φιλικές και συμμαχικές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, που, τώρα τελευταία, έχουν γίνει ακόμα πιο αγαπησιάρικες. όπως αποδεικνύεται περίτρανα από τις αποκαλύψεις του Έντουαρντ Σνόουντεν πως οι ΗΠΑ παρακολουθούσαν τις πρεσβείες της Ελλάδας στις ΗΠΑ, την Γερμανία και την Γαλλία, και τις μόνιμες αντιπροσωπείες της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ.

Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαμαράς θα διαμαρτυρηθεί έντονα στον Μπαράκ Ομπάμα για τις παρακολουθήσεις και θα του πει πως δεν υπάρχει λόγος να παρακολουθούν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ τις ελληνικές διπλωματικές αποστολές, αφού η ελληνική κυβέρνηση είναι τόσο δουλοπρεπής που λέει τα μυστικά της χώρας μας σε όλους.

Εν τω μεταξύ, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με την επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ, αφού ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλει να πάει κι αυτός στις ΗΠΑ μαζί με τον Σαμαρά.

«Ή κι οι δυο μας ή κανείς» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και απειλεί πως, αν δεν πάει κι αυτός μαζί με τον Σαμαρά στη συνάντηση με τον Ομπάμα, θα ρίξει την κυβέρνηση από τώρα και όχι το φθινόπωρο όπως έχει προγραμματιστεί.

pitsirikos