INSIDESERRES........ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τριχοτόμηση της τρικομματικής

Αφού έγινε μαλλιά κουβάρια η τρικομματική με το κλείσιμο της ΕΡΤ, τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα!!! Στην ουσία εκείνο που κάνουν και οι μεν και οι δε είναι να κερδίσουν χρόνο για να παραμείνουν σύσσωμοι στην εξουσία με την δικαιολογία ότι, κανένας πολίτης δεν θέλει εκλογές!!! Αφού βλέπετε κοντεύουν και τα ιερά μπάνια του λαού!

 
 Η Πρωθυπουργάρα μας αποφεύγει να υπαναχωρήσει δημοσίως. Οι ΜπενοΚουβέλιδες λένε ότι κέρδισαν τη μάχη της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ και τώρα ξεκινούν το παζάρι για το πως και πότε.
 
 Σήμερα μάλιστα αναμένεται ο νέος γύρος πολιτικών εξελίξεων… Οι σφουγκοκολάριοι τους μάλιστα αφήνουν να εννοηθεί ότι το moratorium στα επιμέρους θέματα που αφήνει ανοιχτά το ΣτΕ καθώς και στον επανακαθορισμό του επιπέδου της κυβερνητικής συνεργασίας θα κριθεί σήμερα.
 
 Παράλληλα η πολιτική ατζέντα που καθορίστηκε έχει υψηλά τον ανασχηματισμό και την ουσιαστική πλέον συγκυβέρνηση…Την ίδια ώρα όμως συνεχίζουν ακάθεκτοι την καταστροφή της χώρας υποβαθμίζοντας την σε τριτοκοσμική κλείνοντας νοσοκομεία αλλά και σχολεία!!!
 
 Προσπαθούν να συγκυβερνήσουν γνωρίζοντας καλά ότι έχει αναγραφεί η ημερομηνία λήξης τους αφού πλέον, όλοι συζητούν ότι η κατάρρευση της κυβέρνησης έχει επέλθει. Και, μάλιστα, οι συζητήσεις φαίνεται πως γίνονται σε «σοβαρή βάση»…!
 
 Κύριοι τριοκομματικοί οι πολίτες διανύουν ταχύτατα την γραμμή που χωρίζει τα όρια της διαβίωσης από τον αγώνα της επιβίωσης, και ναι, θέλουν εκλογές. Άλλωστε στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Και πλέον η μόνη διέξοδος είναι οι εκλογές.